Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Тешко повређен старац у саобраћајној несрећи

rssBookmark and Share

24.09.2013. Autor: Lj.T.

На подручју Полицијске управе у Прокупљу, која покрива четири општине Топличког округа, током јучерашњег дана догодила су се два саобраћајна удеса у којима су два лица повређена.

Тешко повређен старац у саобраћајној несрећи

У селу Пљакову у куршумлијској општини у судару два аутомобиле тешке телесне повреде задобио је Ð. Д. (78) из Куршумлије.

Пацијент је примљен на Одељење ургентне медицине са тешким повредама у виду серијског прелома ребара грудног коша И прелома карлице. Он је хоспитализован И смештен на Одељење хирургије – рекла је портпарол Опште болнице у прокупљу “др Алекса Савић” Јелена Пантовић.

Она напомиње да је у другој саобраћајној незгоди која се такође догодила на подручју општине Куршумлија, када је на пешака налетео комби, повреде грудног коша задобила је Р. П. (72) из Куршумлије.

“Жена је након опсервације задржана на посматрање на Одељењу ургентне медицине, њено стање је стабилно И током дана требало би да се отпусти на кућно лечење” истакла је Пантовићева.

Иначе, у Топличком округу само током викенда и јуче, десила су се седам саобраћајних удеса у којима је повређено седам лица, од којих једно теже.


#   Јелена Пантовић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима