Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Тотално пијани полицајац мотором тешко повредио малолетника

rssBookmark and Share

Лесковац 21.04.2011. Душан Коцић

Горан Ц. (46) полицијски службеник ПУ у Лесковцу, возећи мотор у алкохолисаном стању, тешко повредио малолетног пешака, удаљен из службе и против њега покренут дисциплински поступак

Полицијска управа у Лесковцу
Полицијска управа у Лесковцу

ЛЕСКОВАЦ - На регионалном путу Лесковац - Бојник, у селу Миланову, јуче око 15,20 часова, дошло је до саобраћајне несреће у којој је малолетни пешак задобио тешке телесне повреде – саопштавају из ПО у Лесковцу.

До саобраћајне несреће је дошло тако што је возач мопеда Горан Ц. (46) из Бојника, полицијски службеник Полицијске управе у Лесковцу, ван службе, у цивилном оделу и приватним мопедом, услед неприлагођене брзине условима и стању пута и вожње у стању потпуне алкохолисаности, изгубио контролу над мопедом и десним делом управљача ударио малолетног пешака.

Пешак је задобио тешке телесне повреде у виду прелома леве надлактице руке, а алотестирањем је утврђено да је возач био у стању потпуне алкохолисаности (2,27 мг/мл).

Возач Горан Ц. је сходно закону о безбедности саобраћаја на путевима, задржан у просторијама Полицијске управе у Лесковцу до истрежњења.

Полицијска управа у Лесковцу је Горана Ц. привремено удаљила из службе и покренула дисциплински поступак због теже повреде радне дужности.

 


#   Лесковац   Полицијска управа   дисциплински поступак
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима