Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Туча у полицији после саобраћајке

rssBookmark and Share

Прокупље 29.07.2016.

Једна особа је тешко повређена у тучи која се догодила у полицијској станици у Прокупљу.

илустрација
илустрација

"Ало" незванично преноси да се након вербалног сукоба двојице учесника у саобраћају, који су раније имали незгоду, догодила и туча.

К. П. (41) је задобио тешке телесне повреде у виду избијеног зуба и прелома носа када је у полицијској станици заједно са другим учесником у саобраћајци Ђ.Г. доведен да да изјаву.
Основно јавно Тужилаштво у Прокупљу је против Ђ.Г. поднело кривичну пријаву због сумње да је извршио кривично дело наношења тешких телесних повреда и њему је одређен притвор до 30 дана.

"Тужилаштву је пријављено да је Ђ.Г. у ходнику прокупачке полиције задао више удараца оштећеном, иначе возачу аутобуског превозника "Ниш –експрес“. Оштећени је задобио више телесних повреда, од којих су две тешке. Тужилаштво је покренуло поступак који ће открити све детаље везано за овај несвакидашњи инцидент у полицијској станици", речено је у Тужилаштву.

До инцидента је дошло, пише "Ало" наочиглед неколико полицајаца, али грађана који су се у том тренутку затекли у ходнику.

Ипак, све се издешавало јако брзо и изненада, а сукобу је предходила краћа вербална расправа која се врло брзо претворила у физички обрачун.

Дебљи крај је извукао К.П., кога су полицајци превезли најпре у Хитну службу прокупачког Дома здравља, одакле је даље пребачен на Одељење ургентне медицине болнице "др Алекса Савић“.


#   Прокупље   саобраћајна незгода   туча   Основно јавно тужилаштво   кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима