Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

У стравичном удесу код Пирота погинуо младић

rssBookmark and Share

Пирот 23.03.2015. Танјуг

У тешкој саобраћајној незгоди која се догодила на магистрали Пирот- Ниш, у тунелу код Сопотске петље, погинуо је младић, а један је тешко повређен

У стравичном удесу код Пирота погинуо младић

У тешкој саобраћајној незгоди која се догодила данас око поднева на магистрали Пирот- Ниш, у тунелу код Сопотске петље, погинуо је младић из Пирота, а један је тешко повређен, потврђено је у Полицијској управи.

До незгоде је дошло када је возач аутомобила "БМВ" Д.И. (29), претичући теретни камион београдских таблица, налетео на други камион пиротских таблица који је у тунелу наилазио из супротне траке, након чега се "БМВ" нашао између два теретна камиона која су га буквално смрскала.

Због овог стравичног саобраћајног удеса на магистрали је саобраћај већ два сата у застоју док полиција не заврши увиђај.

Један од очевидаца казао је да је призор био стравичан.

"Жалосно је што је младић погинуо. У својој двадесетогодишњој каријери возача шлепера нисам видео овако страховит удес. Колеге из камиона нису могле ништа да учине, јер се све десило у тунелу", каже возач бугарског шлепера Пламен Методијев из Пловдива.


#   Пирот   полиција   саобраћај   саобраћајна незгода   погибија   БМВ  
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима