Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Учитељица ми тукла дете!

rssBookmark and Share

25.09.2012. Izvor : KURIR

-Снежана Николић, учитељица која предаје у Основној школи „Јован Јовановић Змај“ у Врању, на часу ми је шамарала ћерку. Моје дете сад не сме да оде у школу, има трауме од ње. Ноћима не спава, буди се и бунца од стреса.

Учитељица ми тукла дете!

Овако је почео причу за Курир Иван Стевановић из Врања, отац шестогодишње Ј. С., коју је, како Иван тврди, учитељица ишамарала на часу. Према његовим речима, у петак је током великог одмора дошао у школу да однесе ћерки да једе, а затекао је ужасан призор.

-Ушао сам у школско двориште и видео како ми дете седи и плаче. Једва сам је смирио, а она ми је рекла да јој је учитељица ударила шамар. Био сам згрожен, питао сам је шта је урадила. Она ми је кроз сузе одговорила да је звиждала и да је то много изнервирало учитељицу. Затим сам отишао код учитељице Снежане да видим шта се заправо десило - прича Стевановић.

Према његовим речима, учитељица му је рекла да је махинално ударила његову ћерку. Потом је објашњавала како су сви почели да трче на велики одмор, на вратима су се погурали, а онда ју је она ошамарила.

- Не знам како ћу дете сад да пошаљем у школу. Она неће ни да чује да иде, јер се плаши. Дете је истраумирано. Не знам шта ћу да радим - каже разочарани отац.

Покушали смо да добијемо директора у школи, али он се није јављао на телефон. Позвали смо га на кућни број, на који се јавила његова супруга и рекла нам да није код куће.

- Претпостављам да га службено тражите, па га позовите на број у школи - казала је она.

Учитељица: То дете је болесно!

Позвали смо учитељицу Снежану Николић, а она није могла да верује због чега је зовемо.
-Ово је страшно! Прво проверите здравствено стање детета и његовог оца, па ме онда зовите. Дете је, бре, болесно, има психичких проблема. Не могу више да живим ни од мале ни од њеног оца. Нисам је ударила, ја сам је задржала да не удари друго дете. Она стално вуче децу, пљује, звижди, виче. Немогућа је - каже Снежана за Курир.


#   дете
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима