Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ухапшен бивши директор Спортског центра Чаир

rssBookmark and Share

24.07.2013. Autor: Ag.

Полиција је ухапсила бившег директора Спортског центра Чаир из Ниша и функционера Демократске странке Братислава Игњатовића због сумње да је злоупотребио службени положај приликом реновирања куглане у том спортском центру.

Братислав Игњатовић
Братислав Игњатовић

Игњатовић се сумњичи да је заједно са Дејаном Р. (55) из Ниша, шефом слузбе за електро и машинско одржавање Спортског центра "Чаир" и Зораном П. (26) из Сомбора директором Привредног друштва "Паули Балкан" злоупотребио службени положај и предузећу из Сомбора омогућили да стекне противправну имовинску корист од око два милиона динара.

Сумња се да је Игњатовић заједно са Дејаном Р. у поступку јавне набавке, 30. децембра 2011. године, оверио отпремницу предузећа "Паули Балкан" са неистинитом садржином о испоруци нове опреме за куглану у Спортском центру "Чаир" и извршио уплату од 2.706.900 динара из средстава буџета Града Ниша за комплетну демонтажу старе и монтажу нове опреме у куглани.

Полиција наводи да је демонтажа старе опреме и њена замена урађена само делимично и то половном опремом у вредности од 724.035 динара.

"Осумњичени Братислав је на тај начин омогућио предузећу 'Паули Балкан' да стекне противправну имовинску корист у износу од 1.982.865 динара", навела је Полицијска управа у Нишу.


#   хапшење   Чаир   Полицијска управа   јавне набавке
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима