Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ухапшен јер је прегазио бициклисту и побегао

rssBookmark and Share

Алексинац 30.09.2015. Нишке Вести, Јужна Србија Инфо

Припадници полиције идентификовали су и ухапсили возача из Алексинца, за кога се сумња да је прегазио бициклисту, а затим побегао са места незгоде

Ухапшен јер је прегазио бициклисту и побегао

Ефикасним радом припадници Министарства унутрашњих послова идентификовали су и ухапсили Б. С. (1977) из околине Алексинца, због постојања основа сумње да је починио саобраћајну незгоду у којој је живот је изгубио педесетдеветогодишњи мушкарац, а потом побегао са места несреће.

Незгода се догодила 28. септембра 2015. године, око 23.30 сати, у селу Тешица код Алексинца, када је "шевролет“ алексиначких регистарских ознака, којим је управљао осумњичени, ударио бициклисту.

По овлашћењу основног јавног тужиоца у Алексинцу Б. С. је одређено задржавање до 48 часова, због постојања основа сумње да је извршио кривична дела тешко дело против безбедности јавног саобраћаја и непружања помоћи повређеном лицу у саобраћајној незгоди.

Такође, полиција је поднела кривичну пријаву, у редовном поступку, против сувозача "шевролета", због постојања основа сумње да је извршио кривично дело помоћ учиниоцу након извршеног кривичног дела.


#   Алексинац   полиција   хапшење   саобраћајна незгода   бицикл   кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима