Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ухапшени шверцери људи код Ниша

rssBookmark and Share

18.03.2014. Танјуг

У организованој акцији нишка полиција ухапсила је три особе због кријумчарења људи и у једном возилу пронашла шест странаца без путних исправа.

Ухапшени шверцери људи код Ниша

У возилу којим је управљао П.Н.(45) из Трстеника, код излаза са аутопута према Београду „Ниш – југ“, откривена су четири држављана Малија, један из Сирије и један држављанин Еритреје, наводе из полиције.

Полиција је у исто време код Трупалских шума на аутопуту зауставила „рено 19″ којим је управљао М.М.(29) из околине Краљева, а са њим у возилу био је Н.Б. (33) из околине Трстеника, који су, како се сумња, ишли испред и обавештавали да ли се на аутопуту налазе патроле полиције, наводе из Полицијске управе.

Возачу који је превозио странце и још двојици за које се сумња да су ишли испред ради обавештавања да ли је „пут чист“ одредјена је мера задржавања и они ће бити спроведени у надлежно нишко тужилаштво, напомињу из полиције.

Странцима је изречена казна од по 10 дана затвора и мера удаљења из Србије у трајању од годину дана, додају из полиције.

У последња два дана нишка полиција ухапсила је пет особа због због сумње да су извршила недозвољено кријумчарење људи и открила 33 илегална мигранта на територији Србије у околини Ниша.


#   полиција   хапшење   шверц   кријумчарење људи   10 дана
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима