Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ухапшени због учешћа у пуцњави на Тргу краља Милана

rssBookmark and Share

Ниш 05.07.2018. Јужна Србија Инфо

Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у овом граду, ухапсили су М.З. (1988) и А.Ж. (1996) из Ниша, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело тешко убиство у покушају у саизвршилаштву.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

Они се терете да су, 17. јуна ове године у Нишу, били са И.П. (1986) који је тада око 2.45 часова на Тргу краља Милана, испред једног угоститељског објекта, из аутоматске пушке ранио три особе. Том приликом, тешко је повређен полицијски службеник Милош Милошевић који је покушао да разоружа И.П. без употребе ватреног оружја, тако што је скочио на њега. Приликом интервенције лакше су повређена још двојица полицајаца.

И.П. је одмах ухапшен, док је полиција трагала за А.Ж. и М.З.

A.Ж. је ухапшен 25. јуна, док је М.З. ухапшен синоћ.

Сумња се да је један од њих двојице оштрим предметом нанео повреде раднику обезбеђења.

А.Ж. је уз кривичну пријаву спроведен тужиоцу Вишег јавног тужилаштва у Нишу након чега му је одређен притвор, док је М.З. одређено задржавање до 48 часова и уз кривичну пријаву биће спроведен надлежном тужилаштву.

 


#   Ниш   полиција   пуцњава   полицајци   рањавање   ПУ Ниш   ватрено оружије   Трг краља Милана   И.П.   Милош Милошевић   А.Ж.   М.З.
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима