Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Uhapšeni zbog učešća u pucnjavi na Trgu kralja Milana

rssBookmark and Share

Niš 05.07.2018. Južna Srbija Info

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u ovom gradu, uhapsili su M.Z. (1988) i A.Ž. (1996) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo u pokušaju u saizvršilaštvu.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Oni se terete da su, 17. juna ove godine u Nišu, bili sa I.P. (1986) koji je tada oko 2.45 časova na Trgu kralja Milana, ispred jednog ugostiteljskog objekta, iz automatske puške ranio tri osobe. Tom prilikom, teško je povređen policijski službenik Miloš Milošević koji je pokušao da razoruža I.P. bez upotrebe vatrenog oružja, tako što je skočio na njega. Prilikom intervencije lakše su povređena još dvojica policajaca.

I.P. je odmah uhapšen, dok je policija tragala za A.Ž. i M.Z.

A.Ž. je uhapšen 25. juna, dok je M.Z. uhapšen sinoć.

Sumnja se da je jedan od njih dvojice oštrim predmetom naneo povrede radniku obezbeđenja.

A.Ž. je uz krivičnu prijavu sproveden tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Nišu nakon čega mu je određen pritvor, dok je M.Z. određeno zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu biće sproveden nadležnom tužilaštvu.

 


#   Niš   policija   pucnjava   policajci   ranjavanje   PU Niš   vatreno oružije   Trg kralja Milana   I.P.   Miloš Milošević   A.Ž.   M.Z.
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima