Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Умро Куршумличанин рањен сачмаром

rssBookmark and Share

09.11.2013. Autor: Ag.

Златко С. (44) из села Штав (Куршумлија), који је у среду тешко рањен сачмарицом, преминуо је данас у Клиничком центру у Нишу. Златко је у нишку болницу стигао са тешким повредама стомака и леве ноге, због чега је оперисан, али му није било помоћи, јер је лекарску помоћ затражио са закашњењем.

- Пацијент је код нас стигао јуче ујутро око девет часова у стању тешког искрварења и знацима сепсе, са озбиљним повредама танког и дебелог црева, као и крвних елемената леве ноге. Мултидисциплинарни лекарски тим је био ангажован током његове операције, али је пацијент ипак подлегао повредама. Глави разлог за фатални исход је што се, према нашим информацијама, лекару обратио десетак часова након рањавања, када су компликације већ наступиле, рекао је за Телеграф Хаџи Бојан Марјановић, начелник хируршког моноблога Ургентног центра КЦ Ниш.

Златко је под још неразјашњеним околностима повређен у кући свог пријатеља М. М., који је на њега испалио хитац из сачмарице. Незванично, њих двојица су пре пуцњаве заједно пили, а М. М. је полицији објаснио да је пуцао да уплаши вукове и да не зна како је повредио Златка.

Објашњавајући због чега је лекаре позвао тек неколико сати након пуцњаве, М. М. је казао да се успавао и да је тек ујутро чуо пријатеља како запомаже.


#   смрт  
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима