Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Урадити обдукцију преминулог који је усмртио специјалца

rssBookmark and Share

23.11.2013. Autor: Beta

Више тужилаштво у Врању наредило је обдукцију тела Решата Бајрамија, који је умро у притвору у Врању где је био због сумње да је помогао осумњиченом за убиство полицајца Горана Ђорђевића, саопштено је из тог тужилаштва.

Урадити обдукцију преминулог који је усмртио специјалца

У саопштењу се додаје да је обдукција обављена у Заводу за судску медицину у Нишу и да ће резултати истраге биће јавно објављени.

Према подацима које је до сада прикупило ово Тужилаштво, Решат Бајрами је умро 21. новембра око 2.50 у просторијама Окружног затвора у Врању.

Непосредно пре тога, притвореници Д.Р. и М.М, који су били у притвореничкој соби са Бајрамијем, преко паник тастера у соби су позвали дежурне командире, који су се одмах одазвали и обавестили их да је притворенику Решату Бајрамију позлило и да се само спустио са кревета на под.

Позвана је хитна помоћ, која је стигла за пет минута, покушала реанимацију, али без успеха. Сумња се да је Бајрами крајем октобра учествовао у убиству полицајца Горана Ђорђевића код Великог Трновца, у близини административне линије с Косовом.

Горан Ђорђевић је најпре ударен, па прегажен колима.


#   Горан Ђорђевић   Хитна помоћ   Ана Ђорђевић   Горана Ђорђевић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима