Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Јаук Миљане, о чијој је несрећи брујала цела Србија (узнемирујући видео)

rssBookmark and Share

Мерошина 18.11.2015. Телеграф

Миљана је услед стравичног удара задобила прелом базе лобање са крварењем у мозгу, прелом карлице, десне руке и потколенице.

Фото: Телеграф
Фото: Телеграф

Александар Саболић (20) је 7. јуна прошле године “аудијем” ударио Миљану Живковић (21) из Ниша на обележеном пешачком прелазу у улици Димитрија Туцовића услед чега је она летела тридесетак метара пре него што је великом силином ударила у бетон.

Изломио девојци лобању, карлицу, руку и ногу, а тражи кућни затвор?!

Важније од било какве новчане надокнаде ми је да тај момак који ме је сву поломио оде у затвор – казала је данас Нишлијка Миљана Живковић (18) након што је окончано суђење Александру Саболићу (20) из Мерошине оптуженом за тешко дело против безбедности саобраћаја чија је она жртва.

Девојка је задобила вишеструке преломе и повреде унутрашњих органа због чега је оперисана. Најтеже повреде су биле прелом базе лобање са крварењем у мозгу, прелом карлице, десне руке и потколенице.

Тужилаштво је затражило да се Саболићу изрекне казна затвора од најмање годину дана узимајући у обзир тежину повреда те чињенице да је девојка повређена на пешачком прелазу као и околности да је он, како је вештак утврдио, возио брзином од 66,6 километара на месту где је дозвољено 50.

Међутим, заступник оштећене Миљане предложило је да се Саболић осуди на три године затвора.

Саболићева одбрана је затражила што мању казну, укључујући могућност да буде новчана, или алтернативна санкција у виду забране напуштања стана.

- Жао ми је због оног што се десило. Крив сам, то не могу да поправим али сам спреман да пружим новчану помоћ повређеној девојци како би јој ублажио последице које је претрпела мојом кривицом – казао је на суђењу оптужени младић.

Судија Основног суда Тамара Цветановић Савић саопштила је да ће пресуду донети и странкама доставити у законском року.

Погледајте и видео у коме Александар крвнички удара Миљану приликом чега је летела 30 метара...


#   саобраћајна незгода   Мерошина   Тужилаштво   адвокат   казне   кућни притвор   Димитрија Туцовића   пешачки прелаз   Миљана Живковић   Александар Саболић   Димитрија Туцовића улица   Ана Живковић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима