Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Крађе у Лесковцу

rssBookmark and Share

Лесковац 29.11.2010.

На подручју Лесковца је, у последњих месец дана, непозната особа извршила више кривичних дела тешка крађа - обијање продавница и агенција, и том приликом је власницима причињена материјална штета у износу од око пола милиона динара.

Крађе у Лесковцу

Полиција је на основу оперативног плана рада и безбедносне процене, пронашла лице за које се сумња да је извршилац 10 кривичних дела тешке крађе. Сумња се да је кривична дела вршио на тај начин што је у ноћним сатима, пајесером обијао браве на улазним вратима продавница. По уласку у продавнице вршио је преметачину и присвајао компјутере, мониторе, разну техничку робу и новац. Полиција је део украдених ствари пронашла и вратила власницима.

Осумњичени је малолетник из Лесковца. Он је лишен је слободе и приведен судији за малолетнике Вишег суда у Лесковцу, који му је одредио притвор до месец дана, с обзиром да се против њега већ води већи број припремних поступака за извшење истоврсних кривичних дела.

Полиција ће у наредном периоду, са Центром за социјални рад водити превентивне акције са циљем указивања на штетност делинквенције код малолетника.


#   Лесковац   Врање   струја   полиција   крађа
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима