Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Вође најјачег клана са југа Србије утекли полицији

rssBookmark and Share

08.12.2013. Blic

У акцији „Гром“ полиција није пронашла Зорана Ајковића, према проценама полиције, вођу најјачег криминалног клана на југу Србије. Специјалци су прекјуче ушли у породични дом Ајковића, али их је дочекао Зоранов отац Веселин. У кући није био ни његов брат Мирко, а полицајци нису пронашли ни дрогу ни оружје.

Вође најјачег клана са југа Србије утекли полицији

С друге стране, тужилачка истрага против 127 ухапшених у “Грому”, којима је одређено полицијско задржавање од 48 сати, почеће данас. У акцији је заплењено 18,5 килограма наркотика и бројно оружје. Кривичне пријаве добиће још 261 особа.

У полицији сматрају да је међу приведенима најзначајнији Нишлија Винко Ерцеговић, шеф нишког клана „Булевар“.

У стану Ерцеговића полиција је пронашла пиштољ за који није имао дозволу. Он је означен као предводник уличних дилера у Нишу. Раније никада није хапшен због продаје наркотика. У јавности је помињан 18. марта када му је непозната особа запалила БМW у Нишу. У његовом власништву је мењачница АМАУ.

- За Ерцеговића се сумња да је шеф “Булевара” који има одлично организоване уличне дилера. За њега ради много младих људи, међу којима има и малолетника. Никада се није експонирао - прича наш саговорник.


#   полиција   кривичне пријаве   8. март
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима