Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Вучић: "Правда ће стићи Вуковог убицу"

rssBookmark and Share

14.02.2014. ЈужнаСрбија.Инфо

Председник СНС Александар Вучић обећао је Нишлијама да ће правда стићи убицу њиховог младог суграђанина Вука Стојиљковића.

Вучић: "Правда ће стићи Вуковог убицу"

"Вечерас стојим пред вама у Нишу, граду у којем је пре две вечери убијен један диван млад човек, Вук Стојиљковић. Уз саучешће породици обећавам да ће правда стићи оне који су тај злочин починили", рекао је Вучић на почетку свог говора у Нишу.

Вучић је Нишлијама захвалио што су показали, протестујући због тог свирепог злочина, да имају савест велику као небо и што "неће да дозволе да нормална и пристојна Србија буде поражена".

Како да није: Родитељи извадили потврду да је убица неурачуњив !

У међувремену како ''ЈужнаСрбија'' незванично сазнаје родитељи Димитрија Стевановића (20) који је ножем заклао Вука Стојиљковића (22) у близини парка Светог Саве у Нишу набавили су потребна лекарска уверења да им је син неурачуњив како би га ослободили оптужбе. Наша незванична сазнања нико од надлежних органа са којима смо контактирали није могао ни да потврди, али ни да демантује.

Како сазнајемо овакву потврду издају психијатри па ће у том случају лекар који је исту издао уколико је то учињено бити такође саслушан. Иначе, према нашим сазнањима мајка Димитрија Стевановића ради као инспекторка, али где тачно остало нам је непознато.

 


#   СНС   Александар Вучић   убиство   избори 2014   Вук Стоиљковић   Димитрије Стевановић
@sns_srbija @avucic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима