Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Vučić: "Pravda će stići Vukovog ubicu"

rssBookmark and Share

14.02.2014. JužnaSrbija.Info

Predsednik SNS Aleksandar Vučić obećao je Nišlijama da će pravda stići ubicu njihovog mladog sugrađanina Vuka Stojiljkovića.

Vučić: "Pravda će stići Vukovog ubicu"

"Večeras stojim pred vama u Nišu, gradu u kojem je pre dve večeri ubijen jedan divan mlad čovek, Vuk Stojiljković. Uz saučešće porodici obećavam da će pravda stići one koji su taj zločin počinili", rekao je Vučić na početku svog govora u Nišu.

Vučić je Nišlijama zahvalio što su pokazali, protestujući zbog tog svirepog zločina, da imaju savest veliku kao nebo i što "neće da dozvole da normalna i pristojna Srbija bude poražena".

Kako da nije: Roditelji izvadili potvrdu da je ubica neuračunjiv !

U međuvremenu kako ''JužnaSrbija'' nezvanično saznaje roditelji Dimitrija Stevanovića (20) koji je nožem zaklao Vuka Stojiljkovića (22) u blizini parka Svetog Save u Nišu nabavili su potrebna lekarska uverenja da im je sin neuračunjiv kako bi ga oslobodili optužbe. Naša nezvanična saznanja niko od nadležnih organa sa kojima smo kontaktirali nije mogao ni da potvrdi, ali ni da demantuje.

Kako saznajemo ovakvu potvrdu izdaju psihijatri pa će u tom slučaju lekar koji je istu izdao ukoliko je to učinjeno biti takođe saslušan. Inače, prema našim saznanjima majka Dimitrija Stevanovića radi kao inspektorka, ali gde tačno ostalo nam je nepoznato.

 


#   SNS   Aleksandar Vučić   ubistvo   izbori 2014   Vuk Stoiljković   Dimitrije Stevanović
@sns_srbija @avucic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima