Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Запаљен мерцедес бизнисмена!

rssBookmark and Share

02.11.2012. Autor: Tanjug

У Врањској Бањи је током ноћи запаљено путничко возило "мерцедес Д" власништво бизнисмена Мите Р., потвђено је у врањској Полицијској управи.

Запаљен мерцедес бизнисмена!

-Према још непотпуним информацијама путничко возило "мерцедес Д" , власнишнтво Мите Р. из Врањске Бање, запаљено је ноћас испред његове породичне куће у улици Јужноморавских бригада - изјавио је портпарол полицијске управе у Вању Драган Стаменковић.

Он је такође рекао да истрагу која је у току, води истражни судија Основног суда у Врању Владан Мићовић са припадницима Полицијске управе у Врању и да ће јавност нове информације добити по завршеној истрази.

Мита Р. из Врањске Бање је власник је предузећа "Мита" које се бави производњом млинско-пекарских производа, трговином на мало, прометом грађевинског материјала и транспортом.

Због довођења у везу са неправилностима приликом вршења увиђаја после једне саобраћајне незгоде у Врању у ноћи између 3. и 4. септембра ове године, Мита Р. је био притворен заједно са четворицом саобраћајних полицајаца из Врања.

И њему и полицајцима је био одређен притвор у трајању до 30 дана, али су сви они, после жалбе и одлуке Вишег суда у Вању да се предмет врати на поновно судјење, у уторак 30. октобра пуштени да се бране са слободе.


#   Драган Стаменковић   истражни судија
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима