Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Злостављана девојчица: Мама, сакриј ме кад тата дође!

rssBookmark and Share

Прокупље 26.11.2014. Јужна Србија Инфо/Курир

Моја ћерка после свега не жели да види оца, рекла ми је: „Мама, да ме сакријеш кад дође тата“ - каже на почетку исповести за Данијела Несторовић, мајка трогодишње девојчице за коју се сумња да ју је сексуално злостављао отац Игор Несторовић из Лукомира код Житорађе.

Злостављана девојчица: Мама, сакриј ме кад тата дође!

- Немам ништа од тога да ми муж оде у затвор. Само желим да себе и децу заштитим од њега, јер је урадио оно што ниједан отац не би смео. А могла сам живот да дам да он то не може да учини - прича Данијела, која води бракоразводну парницу и битку за старатељство за два сина и ћерку које има са Игором.

Она објашњава да је први пут приметила да се нешто дешава с дететом кад се вратила из посете оцу.

- Повукла се у себе, а ноћу би јецала и викала: „Тата, тата“. Кад се поново вратила, пожалила се на болове и пецкање на гениталијама, а онда сам уочила и крварење. Она ми је тада казала да је отац љуби и додирује по полном органу - истиче Данијела и додаје:

- Онда сам се сетила да ју је супруг и раније љубио по телу, па и по полном органу, кад бисмо је окупали. Говорио је тада да је она његова принцеза коју неће удавати, већ да ће живети с њим.

Она додаје да дете не жели да види оца.

- Испричала ми је шта се дешавало кад су били сами. Она не жели да га види, казала ми је: „ Да ме сакријеш кад дође тата“ - каже огорчена мајка.

Виши суд: ОТАЦ ПОНОВО У ПРИТВОРУ

Веће Вишег суда у Прокупљу на основу жалбе Вишег тужилаштва продужило је притвор Игору Несторовићу због узнемиравања јавности. У образложењу стоји да је случај у којем се Игор сумњичи да је обљубио трогодишњу ћерку изазвао велику медијску пажњу и узнемирење грађана. Прошлог петка њему је укинут притвор. Игор је од понедељка опет у притвору до 30 дана, почевши од 6. новембра, кад је ухапшен.


#   Прокупље   Житорађа   дете   виши суд   злостављање   Данијела Несторовић   Игор Несторовић   Лукмир
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима