Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Лесковац добио престижно признање "Златни кључ"

rssBookmark and Share

Лесковац 21.10.2016.

Град Лесковац добио је признање „Златни кључ“ на Петом Дунавском бизнис форуму, који је, под покровитељством Привредне коморе Србије и Владе АП Војводине, одржан у Новом Саду.

Лесковац добио престижно признање "Златни кључ"

Иако не припада Дунавском сливу Лесковац је признање добио као локална смоуправа која иза себе има одличне резултате у економској, привредној и културној промоцији свог града.

Иначе, Лесковац је једини град ван подручја Војводине и регије дунавског слива који је добио ово признање.

- Ова манифестација има за циљ да прикаже све оно што је урађено у претходном периоду. Важно је наравно и да се направе планови за будућу сарадња држава које припадају  дунавском сливу с једне стране  са онима које нису на Дунаву, али желе да се повезују, развијају и унапређују, а којима наш град свакако припада. Идеја Дунавског бизнис форума је идеја повезивања, окупљања што више енергије, што више финасијских средстава, што више пројеката, који ће се реализовати не само у Војводини, већ на територији целе наше земље и ту смо негде и ми повезани. Само кроз заједничко наступање и уједињени око добрих идеја и пројеката, кроз сарадњу јавног и приватног сектора, а не кроз сукоб, можемо да поправимо привредни амбијент и свеукупни амбијент у нашој држави и друштву, рекао је поводом пристиглог признања градоначелник Лесковца, Горан Цветановић.

Организатори овог скупа су "Медиа Инвент" из Новог Сада, Универзитет у Новом Саду као и Институт европских региона из Салзбурга и Сарајева.


#   Лесковац   Горан Цветановић   Нови Сад   Привредна комора  
@CvetanovicG @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима