Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ловци јутрос кренули на вука у Блацу

rssBookmark and Share

Блаце 30.01.2016.

Деветнаесту по реду манифестацију “Вуку у походе“ јутрос је свечано прогласио отвореном народни посланик Зоран Јозић.

Фото: Топличке вести
Фото: Топличке вести

Традиционално велики број ловаца из земље и иностранства узео је учешће у препознатљивој ловачкој манифестацији коју из године у годину посећује све већи број ловаца. Добар поглед, мирну руку и добродошлицу у Блаце, присутнима је испред Ловачког удружења „Блаце“ пожелео председник овог удружења Милан Ковачевић.

Добродошлицу у Блаце на, како је на самом отварању манифестације рекао, најлепшу, најпознатију и највећу манифестацију ловне природе у Србији, ловцима је пожелео и народни посланик Зоран Јозић, који је свечано отворио овогодишњу 19. по реду манифестацију – Вуку у походе- Блаце 2016.

Као дугогодишњи ловац и председник Ловачког удружења “Блаце“, активно учешће у манифестацији узео је и народни посланик Зоран Јозић а у лов је кренуо и председник СО Блаце, Златко Димитријевић.

А да ли ће ове године ловци у Блацу имати добар поглед и ловачку срећу, знаћемо у касним поподневним сатима када се буду вратили из лова.

Организатор манифестације је ловачко удружење „Блаце“ покровитељ општина Блаце а суорганизатор СТТЦ “Блаце“.

 

Извор: Топличке вести


#   Блаце   посланик   лов   манифестација   ловци   Златко Димитријевић   Зоран Јозић   Милан Ковачевић   Вуку у походе   Хотел Језеро   Милан Топаловић Топалко   Ловачко удружење Блаце   општина Блаце
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима