Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

МИГ у служби грађана Медијане

rssBookmark and Share

Ниш 23.06.2019. Јужна Србија Инфо

Грађанима Ниша и Градске општине Медијана представљен је први број МИГ-а, Медијаниног информативног гласника, који је сажетак рада Градске општине Медијана у 2018. години, под насловом „У служби грађана Медијане“.

МИГ у служби грађана Медијане

-Ово је начин да нашим суграђанима и комшијама покажемо како се троше средства из општинског буџета, и дамо им могућност да похвале, али пре свега да  приговоре ако нису задовољни. У овом првом броју гласника представљен је само део акција и манифестација које Градска општина ради, а то је близу 60. Било их је толико много да једноставно нису све могле да стану у ово издање. Многи од наших суграђана, гостију, министара, спортиста, учесника наших манифестација пронаћи ће себе у овом јединственом часопису, - нагласио је председник највеће нишке општине Небојша Коцић.

Коцић је казао да су прве стране издања посвећене пронаталитетној политици и акцијама „Медијана за бебу више“, јер је Медијана препознатљива по издвајањима и посвећености најмлађима и новим генерацијама.

Председник Градске општине Медијана Небојша Коцић и чланови Већа разговарали су  овом приликом и са грађанима који су се затекли у непосредној близини пијаце „Бошко Буха“, како би чули њихова мишљења и запажања у раду највеће нишке општине, а ради утврђивања даљих смерница у раду. Нишлије кажу да је овакав начин комуникације са грађанима одличан начин да се размене и чују другачија мишљења. Траже да се њихова општина активније укључи у комуналну проблематику, како би нам град био што чистији и уреднији, као и у решавање социјалних проблема.

 

Коментара: 0


#   Ниш   Медијана градска општина   градске општине   Градска општина   Небојша Коцић   Медијана за бебу више   МИГ информатор
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима