Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Михајловић: Боље да се преселим у Ниш, јер сам све чешће овде и радимо као један добар тим! (ФОТО-ВИДЕО)

rssBookmark and Share

Ниш 02.08.2017. З.С. Јужна Србија Инфо

"Боље да се преселим у Ниш, јер сам све чешће овде и радимо као један добар тим", изјавила је потпредседник Владе Републике Србије и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић приликом потписивања уговора о донацији опреме са аеродрома "Никола Тесла" нишком аеродрому.

Фото: Њ.П. Јужна Србија
Фото: Њ.П. Јужна Србија

"Влада ће наставити да улаже у развој нишког аеродрома, који је остварио промет од 180.000 путника за седам месеци и сада чекамо завршетак пројекта за нови торањ, и надам се након тога да ће аеродром "Константин Велики" постати алтернатива београдском", рекла је Михајловићева.

Фото: Њ.П. Јужна Србија

“План за наредне четири године је да у нишки аеродром укупно уложимо 6,3 милиона како би био још развијенији и модернији него што је сада”, додала је Михајловићева.

Градоначелник Ниша Дарко Булатовић захвалио је Аеродрому “Никола Тесла” на донацији, а потпредседници Михајловић на подршци грађанима Ниша и целог југа Србије.   

Фото: Њ.П. Јужна Србија

“После толико година стагнације, Ниш и југ Србије имају разлог за наду и виде перспективу и бољу будућност. Хвала београдском аеродрому на донацији и хвала Министарству и Влади на подршци без које не бисмо преживели све тешке године које су иза нас. Данас је нишки аеродром права ваздушна лука и пример како се бори за бољи стандард и услове живота”, рекао је Булатовић.

Фото: Њ.П. Јужна Србија

Уговор о донацији сигурносних апарата вредних 400.000 евра, потписали су в.д. генералног директора аеродрома “Никола Тесла” Саша Влаисављевић и директор аеродрома “Константин Велики” Владица Ђурђановић.

Ради се о два рендген апарата за преглед робе и поште и за преглед пртљага, као и троја метал-детекторска врата, која се већ користе на нишком аеродрому.

На нишком аеродрому очекују 200.000-тог путника до краја године.

Фото: Њ.П. Јужна Србија

ВИДЕО: АКОРД МЕДИА  - ЈУЖНА СРБИЈА ИНФО


#   Ниш   Јужна Србија регион   Зорана Михајловић   Јужна Србија Инфо   донација   аеродром   Дарко Булатовић   Никола Тесла   Министарство грађевинарства   аеродром Никола Тесла   Владица Ђурђановић   Саша Влаисављевић   југ Србије
@juznasrbija @DarkoBulatovic_ @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима