Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Недеља проведена у "Коњичком и Аеро клубу" у Лесковцу

rssBookmark and Share

Лесковац 20.08.2018. Јужна Србија Инфо

Град Лесковац јуче је организовао посету Коњичком и Аеро клубу, где је велики број грађана имао прилике да се упозна са активностима ових клубова, али и да се дружи са градоначелником Лесковца др Гораном Цветановићем.

Недеља проведена у "Коњичком и Аеро клубу" у Лесковцу

Присутни малишани имали су прилике да се возе кочијама, да се друже са понијем, да упознају правила пилотирања једрилицом, змајарем, параглајдером. Уз звуке дечје музике, воће и змајеве, деца су могла да се упознају и са хобијем прављења макета авиона.

„Ближи се крај распуста, наша деца ће ускоро сести у школске клупе и кренути у нове животне подвиге. Како бисмо им крај распуста учинили незаборавним и лепим, Град Лесковац организује ова дружења“ рекала је Сања Цонић, члан Месне заједнице „Јужноморавских бригада“.

Наташа Нишкић, плот једрилице је позвала све заинтересоване малишане да се одлуче за овај несвакидашњи позив јер, како каже Наташа: „Када добијете крила цео свет је ваш“.

Градоначелнику Лесковца др Горану Цветановићу, председник Аеро Клуба „Саша Митровић“ Предраг Јанковић је уручио захвалницу клуба за несебичну помоћ коју пружа овом клубу.


#   Лесковац   Горан Цветановић   грађани   Сања Цонић   месне заједнице   Аеро клуб Лесковац   Коњички клуб Лесковац
@CvetanovicG @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима