Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nedelja provedena u "Konjičkom i Aero klubu" u Leskovcu

rssBookmark and Share

Leskovac 20.08.2018. Južna Srbija Info

Grad Leskovac juče je organizovao posetu Konjičkom i Aero klubu, gde je veliki broj građana imao prilike da se upozna sa aktivnostima ovih klubova, ali i da se druži sa gradonačelnikom Leskovca dr Goranom Cvetanovićem.

Nedelja provedena u "Konjičkom i Aero klubu" u Leskovcu

Prisutni mališani imali su prilike da se voze kočijama, da se druže sa ponijem, da upoznaju pravila pilotiranja jedrilicom, zmajarem, paraglajderom. Uz zvuke dečje muzike, voće i zmajeve, deca su mogla da se upoznaju i sa hobijem pravljenja maketa aviona.

„Bliži se kraj raspusta, naša deca će uskoro sesti u školske klupe i krenuti u nove životne podvige. Kako bismo im kraj raspusta učinili nezaboravnim i lepim, Grad Leskovac organizuje ova druženja“ rekala je Sanja Conić, član Mesne zajednice „Južnomoravskih brigada“.

Nataša Niškić, plot jedrilice je pozvala sve zainteresovane mališane da se odluče za ovaj nesvakidašnji poziv jer, kako kaže Nataša: „Kada dobijete krila ceo svet je vaš“.

Gradonačelniku Leskovca dr Goranu Cvetanoviću, predsednik Aero Kluba „Saša Mitrović“ Predrag Janković je uručio zahvalnicu kluba za nesebičnu pomoć koju pruža ovom klubu.


#   Leskovac   Goran Cvetanović   građani   Sanja Conić   mesne zajednice   Aero klub Leskovac   Konjički klub Leskovac
@CvetanovicG @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima