Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Челници Ниша опет дају лажна обећања, ближе се избори

rssBookmark and Share

03.10.2015.

"Очигледно је да се избори ближе, па локална власт обећава нова радна места до 2020. године" каже Бане Јовановић.

Челници Ниша опет дају лажна обећања, ближе се избори

"Још пре три године сам лично учествовао у обезбеђењу средстава за реконструкцију дела основне школе "Бранко Миљковић,“ који је иначе финансиран педесет посто из буџета државе из Националног инвестиционог плана, међутим ни после толико времена реконструкција није завршена. Ово је већ друга школска година да ђаци не иду у своју школу. Зато са оправдањем кажемо да је ова локална власт неспособна и лоше организована", рекао је лидер Народног покрета Србије у Нишу, Бранислав Јовановић.

Он каже да ова школа није једини пројекат који челници Града нису успели да приведу крају.
„Оставили смо започету салу у ОШ „Мика Антић“ са четири кабинета, затим скоро завршен Официрски дом, обезбедили новац за Археолошки парк Медијана и новац за четири улице у центру града које видите да су раскопане већ месецима и компликују живот нашим суграђанима“, објашњава Јовановић и наставља:

„Очигледно је да се избори ближе, па локална власт обећава нова радна места до 2020. године, у Џонсон електрику преко три хиљаде нових радних места, на пример. Чули смо и причу о седамдесет милиона евра за решавање колектора за пречишћавање отпадних вода до 2017. године. То је само политички маркетинг и пуста обећања.“

Он подсећа да је у време претходне локалне власти урађено девет нових школа.

„То су школе у насељу Бранко Бјеговић, у Брзом Броду, Паси Пољани, Чамурлији, Рујнику, Горњем Комрену. Дограђене су школе у Новом Селу и Поповцу, у ОШ „Мика Антић“ урадили смо осам нових балон сала. Урађен је и олимпијски базен са трибинама и затвореним клизалиштем, Спортски центар „Душко Радовић“, сале у "Учитељ Тасиној" школи, Паси Пољани и Горњем Комрену, а ова локална власт не да не може да уради нешто ново, него не може ни старо да доврши, јер Град воде људи који мисле само на себе и своје личне интересе“, закључује Јовановић.


#   Џонсон електрик   Бранислав Јовановић   радна места   официрски дом   спортски центар   НПС Народни покрет Србије   школска година   Бранко Миљковић   балон сала   пречишћавање   Душко Радовић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима