Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Директор у Липовцу јачи од Аце Вучића

rssBookmark and Share

Алексинац 28.05.2014. Алексинац.Нет

На дан када је премијер Владе Србије, Александар Вучић одлучио да уведе ред у коришћење службених аутомобила, један директор из Алексинца је склопио уговор о куповини новог аута за потребе своје фирме.

Директор у Липовцу јачи од Аце Вучића

Емилијан Милосављевић, директор установе Липовац, је 29.4.2014. године завршио процедуру јавне набавке за куповину новог аута по цени од 1,3 милиона динара.
Изабрана је најповољнија понуда на објављеном огласу за јавну набавку.

Установа Липовац има 9 стално запослених радника, а у свом возном парку до сада је имала само један ауто, Ладу Ниву.

Иако је новинар портала Алексинац.Нет г. Милосављевића замолио за коментар, одговор на послату поруку нису добили.

По незваничним информацијама, куповина новог аута је била део урађене анализе да је паметније, али и јефтиније купити нов ауто него улагати у поправку старог.

Установа Липовац је једна од најуспешнијих установа која се финансира из алексиначког буџета, а велики део прихода остварује на тржишту услуга рекреације деце. Директор установе Липовац, Емилијан Милосављевић је успео да оспособи функционисање ове установе по тржишним критеријумима, тако да су многе школске екскурзије и планиране рекреативне наставе из читаве Србије, уврстили одмор и рекреацију својих ученика, управо у установи у Липовцу.

Емилијан Милосављевић је секретар одбора СНС у Алексинцу, а од пре неки дан и лаурелат за признање залужног грађанина ове општине.

У званичном образложењу стоји да је Емилијан Милосављевић унапредио рад установе, и обезбедио профитабилну позицију Установе Липовац, те је на тај начин стао у ред најуспешнијих алексиначких директора.

Уз доделу званичне плакете, Емилијан Милосављевић ће добити и новчану награду од 30.000 динара.

Интересантно је да финансијски извештаји ове установе нису јавно доступни, а да на сајту Пореске управе пише да више нису обвезници ПДВ-а, што би значило да имају мањи промет него у претходном периоду.


#   Алексинац   аутомобили   Липовац   Алексинац.Нет   Емилијан Милосављевић   јавне набавке
@aleksinacnet @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима