Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Др Милисављевић из Ниша поново у посланичкој клупи

rssBookmark and Share

Ниш 10.04.2017. З.С. Јужна Србија Инфо

Након што је Бојан Пајтић поднео оставку на место посланика, мандат ће бити додељен следећем на изборној листи Демократске странке, односно Душану Милисављевићу.

Фото: YouTube
Фото: YouTube

Пајтић, иначе професор Правног факултета, је на друштвеној мрежи, односно на свом Твитер налогу, написао да даје "неопозиву оставку на мандат народног посланика у знак подршке нашим студентима".

Сада остаје да се испоштује процедура и да Бојан Пајтић то учини званичним путем и поднесе оставку Скупштини Србије, а на његово место, као први следећи, дође др Душан Милисављевић из Ниша.

Након парламентарних избора прошке године у јавности се спекулисало да ће најстарији посланик ДС-а у парламенту Драгољуб Мићуновић поднети оставку на место посланика, али до тога није дошло, а на друштвеним мрежама тада се одвијла својеврсна акција подршке Милисављевићу због његове активности и залагања у здравсту за једнка права и лечење у иностранству, посебно деце оболеле од ретких болести о тршоку државе.

Милисављевић је професор на Медицинском факултету Ниш и ОРЛ специјалиста у КЦ Ниш. 

Од 1997. године члан је Америчке академије ОРЛ лекара. Од 2001. члан Немачког удружења ОРЛ лекара. Од 2007. члан Европског удружења ларинголога. 

Од 2006. председник Општинског одбора ДС Медијана. Од 2009. потпредседник Градског одбора ДС Ниш. Од 2008. до 2011. члан Извршног одбора Демократске странке. 

Посланик Демократске странке у Народној скупштини Републике Србије 2008−2012, 2012−2014. и 2014−2016. године. 


#   Ниш   ДС   Душан Милисављевић   Бојан Пајтић   Скупштина Србије   Драгољуб Мићуновић
@demokrate @dusanorldusan @PajticBojan @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима