Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

И након отказа на Медицинском факултету др Милић одбацује наводе о сарадњи са највећом странком, истиче посвећеност бољем Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 16.05.2024. З. Стојнић, Јужна Србија Инфо

Недавне спекулације о повезаности оснивача Групе грађана "Др Драган Милић" и носиоца истоимене изборне листе за Град Ниш, професора Драгана Милића, са Српском напредном странком (СНС) изазвале су пажњу на друштвеним мрежама.

Фото: Дрган Милић,  Фејсбук скриншот
Фото: Дрган Милић, Фејсбук скриншот

Ове коментаре су додатно подгрејале вести о уручењу решења о престанку радног односа професору Милићу на Медицинском факултету у Нишу.

Професор Милић је јасно одбацио ове спекулације, називајући их "накарадним политичким шпекулацијама" које, како каже, могу прихватити само политички неинформисане особе. Истакао је своју спремност да плати личну цену како би деца живела у граду којим ће бити поносни.

Што се тиче разлога за отказ на Медицинском факултету, Милић наводи да деканица Добрила Станковић Ђорђевић није спровела изборни процес за његов избор у звање редовног професора у складу са законом. Он истиче озбиљне последице по Клинику за кардиохирургију УКЦ Ниш, наглашавајући да ће кардиохирурзи, др Саша Живић, др Александар Каменов и др Владимир Стојиљковић, којима је ментор за одбрану докторске дисертације, бити онемогућени да докторирају.

Упркос овим изазовима, професор Милић истиче да никада неће одустати од својих идеала и да остаје посвећен изборној трци за бољи, богатији и праведнији Ниш. Он верује да ће Клиника за кардиохирургију УКЦ Ниш, као и увек, успети да одбрани своје интересе и интересе својих пацијената.

 


#   Ниш   СНС   Медицински факултет   Драган Милић   Клиника за кардиохирургију   Група грађана Др Драган Милић
@sns_srbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима