Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ДС Ниш: Град тоне већ три године

rssBookmark and Share

Ниш 02.04.2015. С.Л., Јужна Србија Инфо

Ниш је пример за град где актуелна власт није урадила ништа, категорични су у градском одбору Демокрастке странке.
Зато су неопходне промене, како би град изашао из вишегодишње кризе, кажу у нишком ДС-у.

ДС Ниш: Град тоне већ три године

Нишке демократе ће, као контраопција акутуелној власти и уз помоћ грађана, учинити све како би се превазишли највећи проблеми, који су нагомилани у граду, рекао је Миодраг Станковић, током првог званичног обраћања, након непосредних избора одржаних протекле суботе, када је изабран за председника градског одбора Демокрастке странке у Нишу.

 - Желимо да заједно са грађанима направимо озбиљан план, за излазак Ниша из кризе, каже Станковић.

- Демократска странка је припремила програм, и тај програм ће ускоро бити представљен јавности. Сви грађани Ниша су добродошли у Демократску странку, без обзира на политичку припадност. Ја позивам све грађане Ниша да сваког понедељка од 18 до 20 сати дођу до просторија Демократске странке и разговарају са мном, као председником Градског одбора! Јер то што сам ја добио поверење странке и поверење чланова странке је једна ствар, ја желим поверење грађана Ниша и то је оно због чега ћемо се сви заједно борити, а то је да извучемо наш град из кризе! Да коначно град не буде Венеција, јер Венеција тоне вековима, али и даље постоји! Град Ниш тоне три године, али јако смо забринути шта ће се десити у неком наредном периоду, уколико не дође до конкретних промена, каже Станковић.

Конференцији за штампу, поред осталих, је присуствовао и председник Извршног одбора Демократске странке у Нишу, Милош Пауновић.


#   Ниш   ДС   председник   Миодраг Станковић   Милош Пауновић     Градски одбор
@demokrate @Mikica_S @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима