Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ДС Ниш: Градска општина Пантелеј да се одговорно понаша према имовини грађана!

rssBookmark and Share

Ниш 29.10.2018. Јужна Србија Инфо

Општински одбор Демократске странке Пантелеј јавно прозива градске функционере и пита, "аман људи, докле? Где је крај самовољи и бахатости функционера градске општине Пантелеј!?", пише у допису ГрО ДС-а у Нишу.

ДС Ниш: Градска општина Пантелеј да се одговорно понаша према имовини грађана!

У саопштењу даље наводе...

Познато је да господа из Српске напредне странке у општини Пантелеј воле аутомобиле марке“шкода“. Знамо и да воле да путују. Проблем је што им та марка не лежи, просто их неће. Ово је било мало шаљиво, међутим озбиљно говорећи, они морају да науче најважнију лекцију. Озбиљан и савестан однос према суграђанима и посебно према парама које троше од истих. Ово није пример како се понаша одговорна власт.  

Пре неких годину дана председник Скупштине општине Пантелеј Срђан Нешић имао је саобраћајни удес са службеним аутом“шкода суперб“у Доњој Врежини. Пре пар дана је у Дурлану према писању новинара страдало и друго службено возило марке“шкода“. Ко је сада био за воланом? Да ли је за воланом можда био Братимир Васиљевић? 

У јуну ове године је иста општина на тендеру купила нови ауто (исте марке), у вредности 26 000 евра, који иде на терет Нишлија. Ово је пример да нема мере за функционере Спрске напредне странке из општине Пантелеј. 

Општински одбор Демократске странке Пантелеј понавља јавну критику овако безобзирног понашања актуелне власти у време опште беспарице и апелује на грађане да на основу рада и резултата функционера Спрске напредне странке у претходних седам година, добро размисле коме ће да поклоне поверење на предстојећим изборима.      


#   Ниш   ДС   саобраћајна незгода   аутомобили   имовина   Пантелеј   Братимир Васиљевић   Општински одбор   Пантелеј градска општина   Срђан Нешић
@demokrate @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима