Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Градоначелник Ниша забранио мобилне телефоне на састанцима

rssBookmark and Share

23.02.2015. Блиц, Јужна Србија Инфо

Градоначелник Зоран Перишић, забранио је уношење и коришћење мобилних телефона у салу за састанке након што се прошле јесени, у јавности појавио снимак о наводном намештању тендера.

Градоначелник Ниша забранио мобилне телефоне на састанцима

Тајна снимања нису разлог за доношење одлуке о забрани, каже градоначелник Ниша Зоран Перишић

Сарадницима који свакодневно присуствују седницама Градског већа одлука је деловала чудно и непотребно, али нису били расположени да причају о томе, иако скоро месец дана морају да искључују телефоне.

Градоначелник Перишић је за "Блиц" изјавио, да тајна снимања, о којима се говорило у јавности и било каква друга снимања нису разлог овакве одлуке већ да „телефони ометају радну атмосферу” и да је то једини разлог захтева за забрану уношења мобилних  телефона.

Током састанака колегијума и седница Градског већа, којима присуствују и новинари, приметили смо да се телефони користе за писање порука, што омета радну атмосферу. Појединцима је битно да одговоре на поруку, уместо да се концентришу.То је једини разлог што су телефони забрањени током састанака, изјавио је Перишић.

Крајем септембра појавио снимак о намештању тендера, који је процурио у јавност и изазвао скандал, па се посумњало да је то разлог.

Колегијуми су се раније снимали, сада не, док се Градско веће снима. Никада нисам тражио да се било шта брише, нити сам забринут да ли ме неко тајно снима или не. Не постоји подела ко сме да дође са укљученим телефоном, а ко не, правила важе за све: када се одржавају састанци, телефони су искључени, рекао је Перишић.

 

Цео чланак на Блиц онлајн

 

Коментара: 0


#   Градско веће   Зоран Перишић   мобилни   забрана   састанак
@ProfdrPerisic @


 


[ Додај коментар ]





Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима