Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Група грађана "Др Драган Милић", очекивана политичка опција пред локалне изборе

rssBookmark and Share

Ниш 23.03.2024. З. Стојнић, Јужна Србија Инфо

Др Драган Милић, директор нишке Кардиохирургије, излази на предстојеће локалне изборе у Нишу са својом групом грађана, доносећи нови талас политичке активности у граду. Формирана група, названа "Др Драган Милић", окупља стотинак грађана који, како кажу деле исту визију за бољу будућност Ниша.

Група грађана "Др Драган Милић", очекивана политичка опција пред локалне изборе

Изражавајући своју мотивацију за улазак у политику, Милић истиче незадовољство тренутним стањем града, карактеризованим нестручношћу, партијском слепом послушношћу и бахатошћу. Њихов план и програм, који обухвата 20 тачака, објављен је на посебном сајту групе, где се такође позива грађане да дају своје мишљење и предлоге за допуну.

Упркос политичким спекулацијама, Милић је наглашавао да нема политичке амбиције, али је одлуку да се придружи политичком животу Ниша означио као одговор на потребу за променом. Група "Др Драган Милић" одбија традиционалне политичке тактике обећавања материјалних добитака грађанима, истичући уместо тога своје идеје за унапређење Ниша као богатијег, пристојнијег, лепшег и праведнијег места за живот.

Милић, препознат као вођа тима нишких кардиохирурга који су успешно елиминисали листе чекања оперишући викендима, није себе називао херојем, већ је наглашавао бригу за пацијенте као свој главни мотив. Његова дугогодишња борба за оснивање Института за кардиоваскуларне болести у Нишу сведочи о његовој посвећености унапређењу здравственог система у граду.

Његова одлука да уђе у политички живот Ниша може имати значајан утицај на локалну политичку сцену, посебно с обзиром на интересовање које је изазвао међу грађанима и политичким актерима.

Ово ће свакако бити тема која ће привући пажњу уочи предстојећих избора.


#   Ниш   Драган Милић   Клиника за кардиохирургију   локални избори 2024   Група грађана Др Драган Милић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима