Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Милија Милетић остаје на челу УСС

rssBookmark and Share

18.10.2016.

У недељу 16. октобра 2016. одржана је Пета редовна изборна скупштина Уједињене сељачке странке, на којој је присуствовало више од сто делегата ове странке из целе Србије.
За председника странке поново је изабран Милија Милетић.

Милија Милетић остаје на челу УСС

Настављамо да се боримо за развој села и пољопривреде, малих општина и градова на југоистоку Србије. Циљ нам је да се равномерно развија свака општина, град и место у Србији, да не постоје разлике живота у селу и у граду, поручио је Милетић.

За почасног председника изабран је Мирослав Малешевић, а за заменика председника странке једногласном одлуком делегата изабран је Миодраг Милковић из Бујановца.

За првог потпредседника странке изабран је Игор Стевановић из Књажевца, актуелни заменик председника СО Књажевац.

За благајника изабран је Јовица Гајић, а за заменика секретара Наташа Ивковић из Сврљига.

Када је у питању Извршни одбор, за председника изабрана је Јелена Трифуновић, актуелни председник општине Сврљиг, а за потпредседника Горан Дудић из Сокобање, за чланове изабрани су: Славољуб Тасић, Момчило Атанасковић из Алексинца, Драган Миленковић из Трстеника, Чедомир Здравковић из Ниша, Саша Милошевић из Ниша, Мирољуб Недељковић из Ниша, Влада Милосављевић из Сврљига, Игор Давидовић из Сврљига, Драгица Ристић из Сврљига и Мирослав Марковић из Сврљига.

На Скупштини је изабран и Надзорни одбор који ће у наредном периоду чинити: Председник Мирјана Божиновић из Књажевца, Златомир Гојковић из Бољевца, Данијел Ђорђевић из Крушевца, Славиша Стојановић из Малче и Дејан Стамболић из Ражња.

Такође, данас је формиран и Форум жена који чине: Председница Татјана Лазаревић, потпредседница Снежана Јовић из Прокупља, Борка Мицић из Ниша, Емина Милутиновић Јовић из Ниша, Јелена Милетић из Алексинца, Јасмина Митровић из Гаџиног Хана и Данијела Петровић из Нишке Бање.

Форум младих чине: Председник Марко Младеновић, његов заменик Александар Робовјановић, Милена Крстић, Слободан Рајковић, Петар Маринковић и Милена Стојковић.

Политички савет чине: Председник Мирослав Малешевић, Ђура Здравковић, Горан Убавић, Златан Ђурић, Милисав Миљковић и Младен Игњатовић.


#   Милија Милетић   Уједињена сељачка странка УСС   председник општине   Чедомир Здравковић   Марко Младеновић   Јелена Трифуновић   Момчило Антанасковић   Славиша Стојановић   Ана Јовић   форум жена   Ана Лазаревић   Извршни одбор   Миодраг Милковић   Надзорни одбор   Мирослав Марковић   Мирослав Малешевић   Игор Стевановић       Мирјана Божиновић   Татјана Лазаревић   Лена Крстић
@seljacka @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима