Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Сврљиг: редовна скупштина УСС

rssBookmark and Share

19.02.2011. Марко Миладиновић

Трећа редовна изборна Скупштина Уједињене сељачке странке одржана је у суботу 19. фебруара 2011.године са почетком у 12 часова у сали сврљишког Културног центра.

Сврљиг: редовна скупштина УСС

На овој Скупштини изабрано је ново руководство у општинском одбору у Сврљигу. Најпре је једногласно изабран једини кандидат за председника општинског одбора Уједињене сељачке странке доктор Александар Игњатовић, иначе директор дома здравља у Сврљигу.

Александар Игњатовић је рођен 14.07.1959.године у Нишу где је завршио основну И средњу школу, факултет И спезиализацију за ургентну медицину.

Активно се бавио фудбалом. А данас је на месту директора сврљишког дома здравља ‘’др Љубинко Ђорђевић’’. Члан је управног одбора Црвеног крста Сврљиг, члан скуштине Црвеног крста Србије. Такође је члан управног одбора женског одбојкашког клуба ‘’Студент’’ и члан управног одбора издавачко-штампачког предузећа ‘’Просвета’’ у Нишу.

Изабрана су и два потпредседника, Драган Михајловић и Татјана Лазаревић.

У наставку седнице изабрани су и секретар, благајник као и извршни одбор.

Иначе ово је највећи и најактивнији одбор Уједињене сељачке странке.

Председник Уједињене сељачке странке Србије Милија Милетић нагласио је да општински одбор ове странке веома активно делује И да је на изборима 2008.године сељачка странка добила највећи број одборника у Скупштини. И у свом излагању додао чињеницу да је буџет за село И пољопривреду у сврљишкој општини више од 12% , И да ће се УСС борити где год учествовала власти у Србији да тај буџет буде већи од 10%.


#   Милија Милетић   Општински одбор   Ана Лазаревић   Извршни одбор   Драган Михајловић   Татјана Лазаревић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима