Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Одборници Јединствене Србије у Нишу од данас код напредњака

rssBookmark and Share

Ниш 13.11.2018. З.С. Јужна Србија Инфо

Након само десет дана како је комплетан Општински одбор Демократске странке Србије Гаџин Хан, са више од 300 чланова, прешао у Српску напредну странку, данас су одборници и чланови Јединствене Србије у Нишу постали део најбројније политичке организације у земљи.

Одборници Јединствене Србије у Нишу од данас код напредњака

Српска напредна странка бројнија је за још пет одборника у нишком парламенту, преласком тројице одборника Јединствене Србије, и са по једним одборником из Руске странке и Српске народне странке.

Јединствена Србија изгубила одборничку групу у СГ Ниша

"Практично, Окружни одбор Јединствене Србије у Нишавском округу више не постоји", изјавио је данас на конференцији за новинаре у просторијама Градског одбора СНС-а у Нишу, Никола Илић, досадашњи потпредседник и председник ОО Јединствене Србије, Никола Илић и додао да је мотив за овакав политички потез, управо рад и резултати државног руководства на челу са председником Вучићем, како на унутрашењм, економском, тако и на спољнополитичком плану.

Шеф одборничке групе СНС-а у СГ и бивши градоначелник Ниша Зоран Перишић, захвалио се досадашњим коалиционим партнерима како каже "на искреном потезу да са функционерима и бројним чланством Јединствене Србије у Нишу дођу у Српску напредну странку".

Он је истакао да се ради о потезу на локалу, те да овај потез није у вези са политичким дешавањима на нивоу Републике, и да не верује да ће бити било каквих "прекомпоновања" у том смислу.

Како ће реаговати лидер Јединствене Србије, Драган Марковић Палма, остаје да сачекамо.

Све у свему, активан политички дан, пред сутрашњу седницу Скупштине града Ниша, сада са освеженим старим-новим сазивом одборника.


#   Ниш   СНС   Зоран Перишић   Никола Илић   Скупштина града Ниша   Драган Марковић   Драган Марковић Палма   Јединствена Србија
@sns_srbija @ProfdrPerisic @JS_domacinski @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима