Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Јовановић: "Медијски изборни геноцид над опозицијом"!

rssBookmark and Share

17.04.2016. Е.М. Јужна Србија Инфо

'Желимо да обавестимо јавност да се наставља ''геноцид'' над опозицијом од стране медија који се финансирају из буџета Ниша", рекао је Бранислав Јовановић.

Јовановић: "Медијски изборни геноцид над опозицијом"!

"Разлози су највероватније политички и финансијски, јер је у току конкурс за доделу средстава из буџета Града и њихова је жеља да што више средстава добију по том конкурсу, па се зато додворавају нишким челницима и утркују ко ће више пара да добије. У Нишу влада тотални медијски мрак, не преносе се ни седнице Скупштине Града јер се ради о сејању страха, оркестрираном и диригованом притиску на политичке странке и људе који учествују у овом изборном процесу“, каже Бранислав Јовановић, један од лидера коалиције ''Ниш, мој град!'' и председник нишког одбора Народног покрета Србије.

Јовановић наглашава да је ово већ четврти пут последњих недеља да на конференцијама за штампу  коалиције ''Ниш, мој град!'' не долазе представници нишких електронских медија и појединих писаних, који се финансирају из буџета Града, иако су, како каже, сви позвани. 

“У медијима свакодневно видимо како се отварају станице комуналне полиције, отварају се већ отворени терени као и већ отворене фабрике и то без радних места које нису у функцији, а све са са циљем да се радна места отворе 2018.године или по принципу „не липши магаре до зелене траве“. Имамо и стуацију да се у појединим деловима града отварају амбуланте, а на другим местима се затварају“, објашњава Јовановић.

Он на крају подсећа, да је Град прошле године издвојио из буџета за финансирање појединих медија око 60.000.000 динара.

 


#   Бранислав Јовановић   медији   радна места   политичке странке   НПС Народни покрет Србије   избори 2016   Коалиција Ниш мој град
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима