Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"Ниш мој град": Да поново градимо и радимо!

rssBookmark and Share

Ниш 21.04.2016. Јужна Србија Инфо

'Ова локална власт је имала шансу у претходне четири године и чини ми се да је није искористила. Ниш има лошу и неуспешну локалну власт и дошло је време за промене на боље", рекао је Бранислав Јовановић.

"Ниш мој град": Да поново градимо и радимо!

"Грађани Ниша треба да упореде како је било раније у претходној локалној власти, а како је данас. Нудимо нашим суграђанима да Ниш буде поново једно велико градилиште, да поново градимо и радимо'', рекао је Бранислав Јовановић,  један од лидера коалиције ''Ниш, мој град!'' и председник нишког одбора Народног покрета Србије  на завршној конференцији за новинаре.

Јовановић каже да жели да се у Нишу поново отварају нова радна места, граде нове фабрике,  улице и булевари, школе, нова обданишта, спортски терени, хале,  као у време претходне локалне власти.

''Све оно што се није десило у време ове локалне власти, у претходне четири године, ми обећавамо да уколико преузмемо одговорност у граду на овим изборима да ће Ниш бити поново велико градилиште, да ће се поново градити булевари, улице, паркови који ће красити наш град као некада'', каже Јовановић и позива грађане да 24.априла заокруже број 3.

Драгослав Ћирковић, један од лидера коалиције ''Ниш мој град'' и председник градског одбора СДС Ниш, каже да се ова власт обрукала кад је вршење власти у питању.

''Таман је толико урадила да Ниш постане задња рупа на свирали. Зато је време да ова градска власт оде. Ја позивам Нишлије да 24.априла не седе кући,  да изађу на биралишта и да овој власти кажу довиђења, никад више, можда неком другом приликом. Важни су ови избори, важно је да се покренемо сви и да Ниш направимо да буде место у коме се живи и остаје'', каже Ћирковић.

Владимир Домазет, носилац листе коалиције ''Ниш, мој град!'' позвао је Нишлије да изађу на изборе, јер су,  како каже, ови избори веома важни.

''Желим да грађани, коалицију ''Ниш, мој град!'' коју предводим, препознају као коалицију правих опозиционих странака.  Ми смо коалиција која заиста жели боље овом граду сачињена и од искусних људи који су показали да знају да граде овај Ниш, а и младих и стручних који треба да нас наследе у овом послу. Позивам грађане да се у што већем броју одазову и да гласају за листу ''Ниш, мој град!''.

Коментара: 0


#   Ниш   Драгослав Ћирковић   Бранислав Јовановић   радна места   градска власт   Владимир Домазет   избори 2016   Ниш мој град   Коалиција Ниш мој град   спортски терен
@


 


[ Додај коментар ]