Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ко је кандидат за градоначелника Ниша из редова СНС-а? (НАСТАВАК)

rssBookmark and Share

Ниш 04.02.2016. З.С. Јужна Србија Инфо

У Нишу је боравио Братислав Гашић, који ће као човек од поверења Александра Вучића, одлучити ко ће бити кандидат на изборима за градоначелника Ниша, из редова нишких напредњака.
До избора кандидата није дошло, али је основано "оперативно тело".

Фото: Ало архива
Фото: Ало архива

Како кажу у СНС у Нишу, "оперативно тело" има за циљ да припреми распуштени Градски одбор, за излазак на предстојеће парламентарне и локалне изборе.

Врх напредњака у Нишу и даље тврди да су односи међу њима вше него добри?

Да подсетимо

Партијски и лични односи, међу високим функционерима Српске напредне странке у Нишу, привидно у протеклих неколико месеци изгледају боље, међутим, како се избори приближавају, немир међу напредњацима је све присутнији.

Због нарушених односа, и оптужби опозиције на рачун рада градске владе, извештаја Државне ревизорске институције (ДРИ) о ненаменском трошењу буџета, нишки напредњаци сами не могу да се договоре о избору свог кандидата за градоначелника Ниша, на предстојећим локалним изборима.

Као и више пута до сада, министар одбране Братислав Гашић, долази у Ниш да смири напету ситуацију и донесе одлуку. 

Нешто раније, завладала "паника" међу нишким челницима, на вест да Гашић долази у Ниш, сазнаје портал Јужна Србија Инфо.

Кандидати, Фото: Белами

Као најозбиљнији кандидати и супарници у исто време, помињу се актуелни градоналелник Зоран Перишић, директор РЦ "Југоисток" (ЕПС Дистрибуција) и Бобан Џунић, председник Градске општине Палилула.

Градски већник и адвокат Срђан Алексић такође се високо котира у нишким политичким круговима, као и пензионисани генарал Момир Стојановић, за којим је расписана интерполова потерница због оптужбе за наводне ратне злочине.

Како ће и када, још увек актуелни министар одбране и човек од поверења Братислав Гашић "пресећи", остаје да се види.

 


#   Ниш   Братислав Гашић   СНС   градоначелник   Јужна Србија регион   Јужна Србија Инфо   Зоран Перишић   Дарко Булатовић   Бобан Џунић   Градски већник   Срђан Алексић   Момир Стојановић   Милан Станојковић   избори 2016   градске општине
@sns_srbija @juznasrbija @ProfdrPerisic @DarkoBulatovic_ @DzunicBoban @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима