Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

„УЈЕДИЊЕНИ – НАДА ЗА НИШ“ предали листу за локалне изборе

rssBookmark and Share

Ниш 04.05.2024. Јужна Србија Инфо - редакција

Коалиција „УЈЕДИЊЕНИ – НАДА ЗА НИШ“ предала је у петак листу за одборнике у Скупштини Града Ниша. Коалицију чине Нова Демократска странка Србије, Ниш, мој град, Народна странка, Социјалдемократска странка, Доста је било, Демократска унија Рома и 12 удружења грађана.

„УЈЕДИЊЕНИ – НАДА ЗА НИШ“ предали листу за локалне изборе

"За три дана прикупљања потписа на пет локација успели смо да прикупимо довољан број потписа за градску листу. Предали смо Градској изборној комисији потписе и листу од 61 – ог кандидата за одборнике у Скупштини Града Ниша. На нашој листи се налазе универзитетски професори, студенти, пензионери, стручнајци из разних области и представници удружења грађана И покрета са којима имамо потписан споразум о сарадњи као и представници коалиционих странака.

Наша листа је пре патриотски и грађански блок. Ми се боримо за оног обичног човека који је потпуно заборављен од стране садашњег режима, али и за очување националних интереса. Овом приликом позивам грађане да 2. јуна изађу масовно на изборе и да заокруже број 3, како би смо досадашњу власт послали у прошлост, јер није донела ништа добро ни за Град Ниш ни за грађане који живе у њему“ – изјавио је Миодраг Станковић, носилац листе и кандидат за градоначелника.

„Данас смо предали листу под редним бројем 3. Једна врста симболике у српском роду. Наша листа има сјајне кандидате. На челу листе је перспективан, млад, енергичан и стрпљив човек, кандидат за градоначелника Миодраг Станковић. Читава плејада људи, разума, људи који разумеју економију, професора са Универзитета. То значи да смо спремни да преузмемо одговорност када је град у питању.

Људи који су досад били на власти никада нису разумели потребе Ниша и допустили су да овај град на југу Србије не буде не регионални центар него да буквално заличи на једну касабу, а то није оно што приликује Нишу. Ми смо ту да коначно пружимо шансу да победе грађани. Надам се да ћемо на крају мандата моћи да кандидујемо Ниш као престоницу културе. Спремни смо да се ухватимо у коштац са свим проблемима, орни да заједно са грађанима преузмемо град од људи који га никад нису ни схаватили ни волели.“ – додао је Драгослав Ћирковић.

„Нашем граду је потребно да се деси коренита промена. Праве промене су са нама. Оно што нам остаје је уједињење народа. Гласајте за нашу листу и ми ћемо се потрудити да све оно што смо обећали и испунимо.“ – закључила је Слађана Милетић, народна посланица Новог ДСС-а. 

Коментара: 0


#   Ниш   Доста је било   Коалиција Ниш мој град   Народна странка   Нови ДСС   локални избори 2024   Уједињени - Нада за Ниш
@DostaJeBilo @StrankaNarodna @


 


[ Додај коментар ]





Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима