Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ГО ДС Ниш: Власт СНС се није снашла, Ниш чека Демократе

rssBookmark and Share

Ниш 05.11.2015.

Градски одбор Демократске странке у Нишу одржао је конференцију за новинаре, 5.11.2015. године.
На конференцији је говорио Мића Јевтић, потпредседник Извршног одбора Градског одбора Демократске странке у Нишу.

ГО ДС Ниш: Власт СНС се није снашла, Ниш чека Демократе

Три и по године од изласка Демократске странке из власти у Нишу и Нишким општинама дошло је време да се сведу рачуни и да се запитамо, шта је ова власт урадила за грађане Ниша. Три и по године слушамо да су наследили катастрофално стање и сада ми постављамо питање. Како назвати  тренутно стање? Како назвати стање у коме је ГО Пантелеј на 159 месту у Србији по висини зараде, а само пре две године је и ГО Нишка Бања била последња у Србији по висини зараде.

Шта је узрок оваквом стању у Градским општинама и како зауставити даље урушавање општина? Са овом влашћу Градске општине су доведене до бесмисла,  јер се сва средства од 2012 године до данас троше на плате запослених и чланова безбројних комисија. Оно мало новца што преостане користи се за службена путовања и кафанске услуге. Због тога и не чуде све бројнији захтеви да се Градске општине укину. Сведоци смо да нема развојних пројеката, нема комуналне изградње, нема пројеката којима би се помогао развој пољопривреде као што је то рађено до 2012.године.

Најбољи пример је Сомборски булевар који је од 2008 године до 2012 године урађен 90% и 100% плаћен, а ова власт није била у стању ни да радове приведе крају.Сувишно је питати који је булевар изграђен од 2012 године до данас.

Све очигледније је да се ова власт није снашла и да Ниш чека Демократе који неће моћи да крену од 2016 године, већ ћемо морати да се вратимо у 2012 годину када је све у Нишу стало.

Градски одбор ДС Ниш


#   Ниш   ДС   СНС   Нишка Бања   Пантелеј   Градски одбор   ГО Пантелеј   Сомборски булевар   инфраструктура   Мића Јевтић   градске општине
@demokrate @sns_srbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима