Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

''Kритику нећу доживети као смак света''

rssBookmark and Share

27.09.2013. Autor: Agencija TANJUG

Градоначелник и председник Градског одбора Српске напредне странке (СНС) у Нишу Зоран Перишић рекао jе уочи скупа локалних функционера те странке у Kрушевцу "да би био незадовољан ако не буде критике на рачун његовог досадашњег рада".

"Kритику нећу доживети као смак света, jер jе критика начин да следећи пут урадите боље и да странка буде задовољниjа вама", казао jе Перишић новинарима уочи одржавања скупа локалних функционера СНС 29. септембра у Kрушевцу на коме ће бити оцењиван рад градоначелника и председника општина из редова те странке.

Према његовим речима, кртика jе начин да свако од нас препозна шансе коjе jе имао, а ниjе их искористио. "Извештаj странци не треба да се претвори у кукњаву о томе шта сам затекао и шта jе други радио, моj извештаj ће се састоjати о томе шта сам jа радио", казао jе Перишић.

Поднећу извештаj о свом раду и то ће странка ценити, а уколико се оцени да jе могло више, тиме ће ми странка послати поруку да ли jе задовољна моjим радом или не, навео jе Перишић.

Oн jе jош jедном указао да и на оваj начин у СНС показуjу да нема недодирљивих, и да jе то већ показано на примеру министара коjи су полагали рачуне за своj рад.

Перишић jе раниjе рекао да Извршни одбор СНС и председник странке нису дали сагласност о промени владаjуће коалициjе у Нишу коjу чине СНС, УРС и СПС-ПУПС-JС.

Раниjе наjављени разговори о ревизиjи коалиционог споразума нису започети, а да ли ће их бити знаће се врло брзо.


#     Извршни одбор
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима