Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ЛДП сутра организује "Шетњу за Зорана" (ВИДЕО)

rssBookmark and Share

09.03.2012. Аutor : S.R. |

Либерално демократска партија ће ове године „Шетњу за Зорана“ организовати у сутра 10. марта. Окупљање је заказано у 11 часова испред просторија Либерално демократске партије у Симиној 41, у Београду а бесплатан превоз за све који желе да дођу је организован готово у свим градовима у Србији.

ЛДП сутра организује

Аутобуси из Куршумлије са симпатизерима Либерално демократске партије полазе у 05:30 из центра града , док ће превоз из Ниша како је за ''Јужну Србију'' изјавила Сања Јефтић Пиар ЛДП-а кренути у 06:30 од техничког факултета у овом граду.

Истина о Зорану, његовом значају за идеју и енергију модерне Србије била је кључни мотив због које сваке године Београдом носимо сећање на губитак који је Србија доживела у марту 2003. године. И ове године позивамо грађане Београда и Србије да у суботу буду на улицама Београда, покажу своју емоцију према политици Зорана Ђинђића и Владе коју је водио и придруже се нашој заједничкој шетњи , наводи се у саопштењу Либерално демократске партије.

Из ЛДП-а су позвали грађане Србије да у суботу буду на улицама, прикључе се шетњи и покажу емоције према Ђинђићевој политици и политици владе коју је водио.

Поводом годишњице убиства премијера Србије Зорана Ђинђића, председник Владе Србије Мирко Цветковић и чланови Владе положиће венац на спомен-плочу у дворишту Владе Србије у понедељак, 12. марта 2012. године у 12:00 сати , саопштено је данас из Владе.

 


#   ЛДП   Мирко Цветковић
@ldp @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима