Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Листа "Ниш мој град" предала потписе у Градској општини Црвени Крст

rssBookmark and Share

Црвени Крст градска општина 17.03.2016. З.С. Е.М. Јужна Србија Инфо

Удружена опозиција "Ниш мој град", Демократска странка, СДС, НПС и ЛДП, предала је данас своју листу за локалне изборе у Градској општини Црвени крст у Нишу.

Миодраг Станковић и Бранислав Јовановић у Градској општини Црвени Крст, Фото: Е.М.
Миодраг Станковић и Бранислав Јовановић у Градској општини Црвени Крст, Фото: Е.М.

Том приликом, Бранислав Јовановић (НПС) и Миодраг Станковић (ДС), дали су изјаве за Јужну Србију.

  "Ми смо увек у претходном периоду имали добре резултате на Црвеном Крсту, били смо на другом месту на претходним локалним изборима. Не само да смо радили на градском подручју него и на сеоском подручју, ја сам сигуран да је то наше бирачко тело запамтило и да ће наградити као и на прошлим изборима. Први на нашој листи је Бојан Живковић, а кандидат за председника општине Владан Вучић, доктор економских наука кога ми кандидујемо као ванстраначку личност који је радио у ЈКП "Тржница", има одличне резултате. Ми планирамо да градимо и велику кванташку пијацу на територији ове општине и његово искуство и пројекти буће од драгоценог значаја за реализацију тог великиг пројекта. Изградња кванташке пијаце је нешто што није рађено у претходном периоду,  уз изградњу саобраћајног прстена око Ниша који се баш дешава на овој територији, два нова обданишта, изградња нових улица пре свега у насељу Бранко Бјеговић и насељу Шљака. Имамо конкретне планове кад је ова општина у питању разрађене до танчина. Када је Ивана Милутиновића у питању планирамо индустријску зону, то је једна од две индустријске зоне, друга је у Нишкој Бањи. Планирамо 10 000 нових радних места кад су ове индустријске зоне у питању. Пут смо урадили, булевар смо урадили, планирамо да их инфраструктурно опремимо, то знамо да радимо", рекао је Бранислав Јовановић лидер нишког НПС, за портал Јужна Србија.

Миодраг Станковић, предесдник Градског одбора ДС у Нишу такође каже, "Имамо једног човека као што је Бранислав Јовановић који је од 2008. до 2012. године  показао како треба да се води Дирекција за изградњу града и на који начин треба да се гради и развија општина Црвени Крст.  То дефинитивно у претходне четири године није било, Владан Вучић је неко ко ће наследити место председника општине одмах,  Боже здравље, након ових избора. Тако да очекујемо озбиљну подршку људи из општине мислимо да оно што смо показали да знамо да радимо,  а то је отварање нових радних места, решавање свих инфраструктурних проблема, комуналних проблема, то је неки наш план где ћемо успети сви заједно то да решимо".

 


#   ДС   Јужна Србија регион   Бранислав Јовановић   Црвени Крст градска општина   Миодраг Станковић   Дирекција за изградњу   СДС   НПС Народни покрет Србије   Ана Милутиновић   избори 2016   Ниш мој град   Ивана Милутиновић
@demokrate @Mikica_S @socdemstranka @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима