Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Листа "Ниш мој град" предала потписе ГИК

rssBookmark and Share

16.03.2016. З.Стојнић, Е.Марјановић, Јужна Србија Инфо

Удружена опозиција "Ниш мој град", Демократска странка, СДС, НПС и ЛДП, предала је вечерас своју листу за локалне изборе, Градској изборној комисији у Нишу.

Представници листе Ниш мој град, Станковић, Ћирковић, Домазет, Јовановић и Ћирић,   Фото: Е.М.
Представници листе Ниш мој град, Станковић, Ћирковић, Домазет, Јовановић и Ћирић, Фото: Е.М.

Том приликом, лидер Народног покрета Србија Бранислав Јовановић, рекао је за Јужну Србију:

"У Нишу је заустављен развој града, млади одлазе одавде, јавна предзећа су пред колапсом, нема инвестиција и преко су потребни озбиљни људи са програмом, а пре свега као људи који су се доказали не празним причама, него конкретним делима и резултатима свог рада у граду на Нишави".

Миодраг Станковић, председник Градског одбора Демократске странке у Нишу, надовезао се речима, "Ова коалиција омогућава пре свега младим људима нормалан живот у нашем граду, живот који је недостајао у претходне четири године.

Коалиција која је спојила младост и искуство. На нашој листи се налазе људи који су показали да знају да воде овај град", завршио је Станковић и позвао све да изађу на изборе и гласају за листу "Ниш мој град".

Фото: Е.М.

Предаји листе, присуствовали су и Владимир Домазет као носилац, Горан Ћирић и Драгослав Ћирковић.


#   ДС   ЛДП   Драгослав Ћирковић   Бранислав Јовановић   Горан Ћирић   Миодраг Станковић   СДС   НПС Народни покрет Србије   Владимир Домазет   избори 2016   удружена опозиција   ГИК   Ниш мој град
@demokrate @ldp @Mikica_S @socdemstranka @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима