Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Љубивоје Славковић, заменик градоначелника Ниша, искључен из СНС-а

rssBookmark and Share

21.10.2014. З.С Јужна Србија Инфо

Заменик градоначелника Ниша Љубивоје Славковић, који је био и на функцији члана скупштине „Југоистока", искључен је из СНС на седници Извршног одбора те партије, јер није испунио одлуку Главног одбора странке да поднесе оставку на једну од функција, потврдио је агенцији Бета Радомир Николић

Љубивоје Славковић, заменик градоначелника Ниша, искључен из СНС-а

Заменик градоначелника Ниша Љубивоје Славковић потврдио је данас Танугу да је одлуком Извршног одбора СНС искључен из те странке, јер се није одрекао једне од функција које је обављао.

"Искључен сам из чланства, јер нисам поднео оставку на место члана Скупштине Привредног друштва „Југоисток“. А одлука Извшног одбора СНС је нерационална и незаконита." изјавио је Славковић. Он је нагласио да неће поднети оставку на место заменика градоначелника, али и да очекује да буде покренут поступак за његово разрешење.

Градски одбор СНС у Нишу расправљаће о смени Славковића и других чланова странке који се још увек нису одрекли дуплих фуинкција.

Јавност у Нишу, је са неверицом је примила ову вест, ''плашећи се да није у питању још једна политичка игра''. Остаје да сачекамо и уверимо се у искреност и добру намеру руководства најбројније странке у Србији.

 


#   СНС   Љубивоје Славковић   Градски одбор   Радомир Николић
@sns_srbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима