Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Милија Милетић: Нема јаке Србије без јаког Ниша и јаког региона!

rssBookmark and Share

Бела Паланка 06.04.2015. С.Л. Јужна Србија Инфо

Уједињена сељачка странка наставља своје активности у целом региону – на редовним изборима изабрано је ново руководство Општинског одбора у Нишкој Бањи, на чијем је челу сада Данијела Петковић. Председник Уједињене сељачке странке и народни посланик Милија Милетић, рекао је да ће се у Скупштини Србије борити за много већа улагања у пољопривреду, и људе који живе на селу и од села.

Милија Милетић, председник Уједињене сељачке странке
Милија Милетић, председник Уједињене сељачке странке

Милија Милетић, председник Уједињене сељачке странке и народни посланик, рекао је да је изузетно задовољан што је за председницу Општинског одбора странке изабрана Данијела Петковић, јер је она жена која иза себе има велике резултате.
-    Данијела Петковић је председница удружења „Круна“ из Нишке Бање, удружења које поштује традицију, и које је максимално промовисало Нишку Бању и све оно што је наше и препознатљиво, у целој Србији. Иначе, Уједињена сељачка странка ће и у наредном периоду бити активна – наш програм јесте усмерен на све што је везано за село и пољопривреду, а и сами смо сведоци да и наша влада, на челу са нашим премијером, ставља велики акценат на пољопривреду. Ја као народни посланик, и председник Уједињене сељачке странке, и председник Пододбора за неразвијена подручја, очекујем да ћемо ми много већи акценат стављати на овај део наше Србије, где се налазе Нишка Бања, Сврљиг, Бела Паланка, истиче Милија Милетић.
-    Суштина свега јесте да се нашим људима, који живе на селу и од села да већа подршка, а са друге стране, очекујем да ће Уједињена сељачка странка на наредним локалним изборима сигурно имати своје представнике и у Нишкој Бањи. Трудићемо се да обезбедимо већа средства из буџета, односно већи проценат издвајања за наша села и пољопривреду, али и за туризам. У Нишкој Бањи је туризам недовољно развијен, али на томе ћемо радити сви заједно. Зато очекујем да ће Данијела са својим председништвом и одбором радити на промоцији и помоћи нашим пољопривредним произвођачима, каже Милетић.
-    Ја као човек који је у Скупштини Србије, али пре свега локалпатриота, из Сврљига сам, и у сваком свом наступу помињем општину Сврљиг одакле долазим, али и цео регион! Без јаког Ниша, нема ни јаког региона, тако да ћемо ми сви који смо у Скупштини Србије, посебно ја, заступати интересе моје општине, Ниша и региона. Јер, без јаког Ниша, и нашег нишког региона, нема ни јаке Србије, наглашава Милија Милетић.

Изборној седници Уједињене сељачке странке у Нишкој Бањи, присуствовао је и, као представник коалиционог партнера, Дејан Јовановић из Српске напредне странке.

    


#   Бела Паланка   Сврљиг   Нишка Бања   Милија Милетић   Уједињена сељачка странка УСС   Дејан Јовановић   Данијела Петковић
@seljacka @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима