Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

МУП: Скуп Српске деснице није одржан у Полицијској станици Пантелеј већ у Месној заједници „Моше Пијаде“

rssBookmark and Share

Ниш 19.11.2019. Јужна Србија Инфо

На друштвеним мрежама и у медијима појавили су се наводи да се оснивачки скуп Српске деснице, на чијем је челу Миша Вацић, за општину Пантелеј одржао у станици полиције у Књажевачкој улици. Из МУП стижу деманти.

Фото: ФБ Српска десница
Фото: ФБ Српска десница

Иначе, сала Месне заједнице „Моше Пијаде“ у Нишу често се изнајмљује за скупове разних организација и удружења.

Дирекција полиције саопштава да су апсолутно нетачни наводи појединих опозиционих политичара да се скуп „Српске деснице“ одржао у просторијама Полицијске испоставе Пантелеј.

Поменути скуп је одржан у згради у Књажевачкој улици која је власништво локалне самоуправе и у чијој је искључиво надлежности коришћење изнајмљивање сале у којој су били активисти „Српске деснице“.

Полицијска испостава Пантелеј користи само један део поменуте зграде, али не и наведену салу, док се у другом делу овог објекта налази Месна заједница „Моше Пијаде“.

Дирекција полиције саопштава да је "шокирана" изношењем скандалозних неистина од стране појединих опозиционих политичара и апелује на све да не шире неистините информације и злоупотребљавају полицију у циљу својих политичких обрачуна, чиме наносе штету полицијским службеницима који брину о безбедности свих грађана наше земље.


#   Ниш   МУП РС   ПУ Ниш   Књажевачка улица   Српска десница   Миша Вацић   МЗ Моша Пијаде
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима