Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишки напредњаци осудили дивљање појединаца на протестима

rssBookmark and Share

Ниш 09.07.2020. Јужна Србија Инфо

Градски, као и општински одбори Српске напредне странке Медијана, Пантелеј и Палилула, на данас одржаним конференцијама за новинаре, осудули су како кажу, вандалско дивљање појединаца на протестима у Србији.

Нишки напредњаци осудили дивљање појединаца на протестима

Подсетимо,синоћ су поломљена стакла на просторијама Српске напредне странке у Нишу.

Саоптење ГО СНС Ниш, преносимо у целости..

Српска напредна странка стаје одговорно и савесно у одбрану Устава, закона, институција и грађана Републике Србије осуђујући дивљање разуларених хорди фашиста у Београду, Новом Саду, Нишу. Напад на Дом Народне скупштине Републике Србије, напад на институције у Новом Саду и Нишу као и на органе реда је кукавички чин оних који себе називају делом опозиције. Позивамо надлежне да приведу правди оне који уништавају државну имовину. У тренуцима када насиље постане водећа сила, сваки честит, поштен и пристојан грађанин Србије дужан је да стане у одбрану будућности своје деце и осуди оне који желе да нас врате у мрачну прошлост, у време изгубљене будућности, незапослености, материјалне и физичке несигурности. Испади групе хулигана, предвођене шачицом истрошених политичара који опет желе да отимају од грађана, неће проћи!

Ми градимо Србију и нећемо дозволити да је руше они којима су наредбодавци негде у иностранству. Желимо јаку и пристојну Србију због будућности наше деце..

Такође, предходне догађаје, осудио је и ОО СНС Медијана.

"Најстрожије осуђујемо дивљање вандала претходне две ноћи, прво у Београду а потом и Новом Саду, Крагјевцу и Нишу, изјавио је Небојша Коцић, повереник ОО СНС Медијана и досадашњи председник највеће градске општине, који је притом позвао чланове странке и своје "Медијанце" да буде достојанствени, не реагују на првокације и да на насиље не одгаврају насиљем.


#   Ниш   СНС   Медијана градска општина   протест   демонстрације   Звездан Миловановић   Небојша Коцић   Коронавирус
@sns_srbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима