Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niški naprednjaci osudili divljanje pojedinaca na protestima

rssBookmark and Share

Niš 09.07.2020. Južna Srbija Info

Gradski, kao i opštinski odbori Srpske napredne stranke Medijana, Pantelej i Palilula, na danas održanim konferencijama za novinare, osuduli su kako kažu, vandalsko divljanje pojedinaca na protestima u Srbiji.

Niški naprednjaci osudili divljanje pojedinaca na protestima

Podsetimo,sinoć su polomljena stakla na prostorijama Srpske napredne stranke u Nišu.

Saoptenje GO SNS Niš, prenosimo u celosti..

Srpska napredna stranka staje odgovorno i savesno u odbranu Ustava, zakona, institucija i građana Republike Srbije osuđujući divljanje razularenih hordi fašista u Beogradu, Novom Sadu, Nišu. Napad na Dom Narodne skupštine Republike Srbije, napad na institucije u Novom Sadu i Nišu kao i na organe reda je kukavički čin onih koji sebe nazivaju delom opozicije. Pozivamo nadležne da privedu pravdi one koji uništavaju državnu imovinu. U trenucima kada nasilje postane vodeća sila, svaki čestit, pošten i pristojan građanin Srbije dužan je da stane u odbranu budućnosti svoje dece i osudi one koji žele da nas vrate u mračnu prošlost, u vreme izgubljene budućnosti, nezaposlenosti, materijalne i fizičke nesigurnosti. Ispadi grupe huligana, predvođene šačicom istrošenih političara koji opet žele da otimaju od građana, neće proći!

Mi gradimo Srbiju i nećemo dozvoliti da je ruše oni kojima su naredbodavci negde u inostranstvu. Želimo jaku i pristojnu Srbiju zbog budućnosti naše dece..

Takođe, predhodne događaje, osudio je i OO SNS Medijana.

"Najstrožije osuđujemo divljanje vandala prethodne dve noći, prvo u Beogradu a potom i Novom Sadu, Kragjevcu i Nišu, izjavio je Nebojša Kocić, poverenik OO SNS Medijana i dosadašnji predsednik najveće gradske opštine, koji je pritom pozvao članove stranke i svoje "Medijance" da bude dostojanstveni, ne reaguju na prvokacije i da na nasilje ne odgavraju nasiljem.


#   Niš   SNS   Medijana gradska opština   protest   demonstracije   Zvezdan Milovanović   Nebojša Kocić   Koronavirus
@sns_srbija @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima